Kovács András blogja

2014.12.04. 08:17

ADVENTI ÜZENET - december 4.

„Ne félj! Én megsegítelek.” (Iz.41/13b.)

Egy férfinak különös álma volt. Azt álmodta, hogy a tengerparton együtt sétál Jézussal. A lábnyomok az életútját ábrázolták. Az egyik pár lábnyom az övé, a másik Jézusé volt.

Mikor a férfi életének utolsó szakaszához ért, visszatekintett az egész életére. Azt vette észre, hogy a legnehezebb időszakokban, csak egy pár lábnyom látható a homokban, nem pedig kettő.

Nagyon nyugtalanította a dolog, így Jézushoz fordult és ezt kérdezte: „Uram! Te azt ígérted, hogyha melletted döntök, akkor egész életemen át velem leszel. De ahogy végignézem életemet, a legnehezebb időszakoknál csak egy pár lábnyomot látok. Én ezt nem értem! Miért éppen akkor hagytál magamra, amikor a legnagyobb szükségem lett volna rád!”

Jézus szelíd hangon így válaszolt:
„Drága gyermekem, én szeretlek téged, és sohasem hagytalak magadra! A legnagyobb megpróbáltatások és szenvedések ideje alatt valóban csak egy pár lábnyomot láthatsz. De ez csak azért van, mert akkor a karjaimban hordoztalak.”

(Mary Stevenson nyomán)

Amikor a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd, és az élet nehéznek tűnik, 
ne felejtsd el, hogy Isten a karjaiba vesz téged.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában