Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

A győri Juhász Judit könyve: Búcsú Rómától

Egy megható és változatos cselekmény közepette felvonul az egész római istenvilág – segítő és ártó szándékával együtt.

Színre lép Spartacus és Cicero is. Izgalmas epizódokban sincs hiány: üldözés, hánykolódás a viharban, utazás delfinháton. Sok bölcs gondolatot fogalmaz meg a fiatal szerző. „Ha valakit igazán szeretsz, mindegy, hol vagy, milyen a házad, …mennyi a pénzed. Ha ég a szívedben a szerelem és a szeretet tüze, akkor másra nincs szükséged." Aki szereti az izgalmas, párbeszédekben gazdag, tiszta, romantikus történeteket, jó érzéssel olvassa végig e magával ragadó regényt. Junóval együtt örülhet Deleus és Nea szerelmének, boldogságának.

Juhász Judit: Búcsú Rómától
Kiadó: novum publishing kft.


Juhász Judit

1989. június 19-én született Győrben. Édesanyja óvónő, édesapja középiskolai matematika-fizika szakos tanár. Van két kiskorú fiútestvére. Érettségit követően a Széchenyi István Egyetem környezetmérnöki szakára felvételizett és ott folytatja tanulmányait 2008 óta. Írói vénája már a gimnáziumi évek alatt megmutatkozott.

Az iskolai novellaíró verseny megnyerését követően sok műfajban alkotott, míg végül megírta első regényét: Búcsú Rómától címmel. Azóta is folyamatosan ír, és hála az egyetemi diákújságnak, a Győri Kreditnek, az újságírás terén is kipróbálhatta magát. Annak ellenére, hogy választott szakja nem nagyon illik írói tevékenységéhez, az iskola és a hobbi jól megfér egymás mellett.


Olvasóink írták

  • 2. Sopron-Berlin 2010. január 17. 15:43
    „Tisztelt Szúnyog,

    olvasta Ön ezt a könyvet, vagy csak úgy vaktában kritizál?”
  • 1. Révfalusi-szúnyog 2010. január 15. 21:02
    „Na hát az idézett mondatok aztán tényleg nagy szellemi teljesítménynek mondhatók...a Kisalföld szerint.
    Ilyen banális, leánynapló színvonalú ,,írást" kinek éri meg megjelentetni? Jaj, hová megy ez a világ...? Már maga cím is rettenetes. Olyan Coelho-Méhes György keverék-szerű. Igazi ál-irodalmi giccs.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Budapesti könyvfeszt. - Izrael a díszvendég

Izrael lesz a XVII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál díszvendége az április 22-én nyíló könyves… Tovább olvasom