Könyvespolc

2017.08.31. 15:56

Abbi Glines - A jövőm

Dank vajon magába tudja bolondítani a lányt… újra?

Abbi Glines - A jövőm
Fordította: Komáromy Zsófia
Oldalszám: 264
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2999 forint

Existence-trilógia 3. része
Dank vajon magába tudja bolondítani a lányt… újra? Amikor Pagan Moore bebizonyította, hogy méltó a Halál szerelmére, esélyt kaptak arra, hogy együtt maradjanak, ha teljesítenek egy próbatételt. Azonban azt senki sem ígérte meg Danknek, hogy a lány továbbra is akarni fogja őt… Amikor egy lélek megteremtetik, annak a párja is megszületik. Ezek a lelkek pedig minden életükben egymásra találnak. Beteljesítik egymás sorsát. Eljött hát az idő, hogy a lány eldöntse, mire vágyik jobban: együtt lenni szerelmével, a Halállal az örökkévalóságig, vagy a halandó Jay mellett maradni, akit neki teremtettek. Dank sosem gondolta, hogy aggódnia kellene a választás miatt. Tudta, hova húz a lány szíve. Azonban rá kellett jönnie, hogy semmi sem biztos, miután a lánynak törölték az emlékeiből minden csókjukat, érintésüket, minden közösen eltöltött pillanatukat. Így hát újra el kell nyernie Pagan szerelmét, és bebizonyítania a lány lelkének, hogy pontosan ő az, akihez tartozik. Mindezzel nem is lenne gond, ha Jay és a sors nem állítana akadályokat az útjába.

Abbi Glines
Abbi Glines Birminghamben, Alabama államban született. A kisvárost, Sumitont, ahol felnőtt, tizennyolc évesen hagyta ott középiskolai szerelme kedvéért. Abbi most Fairhope-ban él, három gyermekével és férjével, Keithszel. Az élete soha nem unalmas, mert Keith mindig bebizonyítja, hogy mindig van egy új élmény, ami felfedezésre vár. Abbi több regénye bekerült a USA Today, a The New York Times és a Wall Street Journal bestsellerlistáira. Mikor Abbi épp nem a számítógépe előtt ül, a gyermekeit szállítja sűrű társasági programjaikra. Azt is mondhatnánk erre, hogy mellékállásban az ő sofőrjük. Előkelő megbízatás ez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!