Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Változik a forgalmi rend a 81-es főút felújítása miatt Kisbéren

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. június 18-21. között a 81-es főút kisbéri, 600 méteres, a Komáromi utcát érintő aszfaltozási munkákat végez.
Az aszfaltozás ideje alatt a forgalomterelési terveket a szakemberek átalakították, hogy a várható torlódások hosszát tovább minimalizálják.
 
Az új forgalomterelési tervek szerint a 81-es főúton a Győr-Székesfehérvár, illetve a Győr-Komárom irányú forgalmat a Vásártér-Magyar utcára irányítják. A 81-es főút, valamint 13-as főút Székesfehérvár-Győr és a Komárom-Győr irányú forgalom az eredeti terveknek megfelelően a Komáromi utcán, sebességkorlátozás mellett, egy irányban haladhat.
 
A forgalomterelés az autóbuszjáratok útvonalait, illetve megállóhelyeit. A Komáromi utca megállóhely Kisbérre bejövő oldali megállóját áthelyezik ideiglenesen, az alig 200 méterre található Muskátli utca torkolatába, a munkaterületen kívülre. A Muskátli utca ezen ágát a kivitelezés idejére lezárják a gépkocsiforgalom elől. A Komáromi utca megállóhely Kisbérről kimenő oldali megállója pedig a 400 méterre lévő Vásártér utcába, az Iskola előtti mart aszfaltos parkolóba kerül.
 
Az aszfaltozási munkák idején a kisbéri Komáromi utca páratlan oldalának gépjárművel történő megközelítése június 18-án hétfőn ésjúnius 20-án szerdán, a páros oldalának megközelítése kedden és csütörtökön, továbbá a Sport utcára való be-, illetve kihajtás mind a négy nap korlátozottan lehetséges. A Hunyadi és a Wenckheim Béla utcák Komáromi és Arany János utca közötti lakói az Arany János utcát használva közlekedhetnek.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy a lehetséges alternatív útvonalakon is hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak érdemes még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Péntektől három napon át libbennek a szoknyák a Tatai Sokadalomban

Péntektől három napon át libbennek a szoknyák a Tatai Sokadalomban
Színes programokkal várják a három napos népművészeti fesztiválra a kicsiket és nagyokat a… Tovább olvasom