Komárom és környéke

2017.09.09. 12:37

Vádemelessel zárult a nyomozás a kisbéri tolvajok ellen

Akkor fogták el a tolvajokat a rendőrök, amikor a réz kábelekről a szigetelést bontották. A három férfi villanymotort, szűrőberendezést, rézkábelt, illetve ajtókat lopott egy telepről.

A Kisbéri Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 39 éves, egy 26 éves, valamint egy 17 éves helyi lakos ellen.


A gyanúsítottak 2017. június elején egy ászári telephelyre kerítésátvágás módszerével bejutottak és onnan villanymotort, szűrőberendezést, rézkábelt, illetve ajtókat tulajdonítottak el - tudatta a rendőrség.

Kép forrása: police.hu

A rendőrök a gyanúsítottakat 2017. június 18-án Kisbéren elfogták, miközben a réz kábelekről a szigetelést bontották. Őket a Kisbéri Rendőrkapitányságra előállították és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.  Az ellopott tárgyak nagy részét a házkutatás során megtaláltak és lefoglalták a rendőrök.

 

Kép forrása: police.hu

A rendőrök az ügyben folytatott eljárást a napokban befejezték és a keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!