Komárom és környéke

2019.08.15. 11:33

Szívszorító: kikötötték egy fához, majd sorsára hagyták a kutyát - szemtanúkat keresnek

A kiérkező rendőrök a kutya környezetében sem ételt, sem vizet nem találtak, az eb már hosszabb ideje ott lehetett. Az eset Oroszlányban történt.

Munkatársunktól

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya állatkínzás vétség elkövetése miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki az Oroszlány, Határ utca 58. mögötti területen egy fához kötött egy kistestű kutyát. Az állatot egy kutyasétáltató találta meg 2019. május 10-én, ő értesítette a hatóságokat.


A kiérkező rendőrök a kutya környezetében sem ételt, sem vizet nem találtak, és megállapították, hogy az eb már hosszabb ideje ott lehet. A rendőrség keresi az állat tulajdonosát, illetve azt a személyt, aki a kutyát a fához kikötözte.


Az Oroszlányi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.








 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!