Komárom és környéke

2017.12.14. 19:48

Ógyallai tragédia: egy napon temették el az áldozatot és a lövöldözőt

A Komáromtól néhány kilométerre fekvő ógyallai temetőben több mint ötszázan vettek végső búcsút a fiataltól, aki kész volt az életét is feláldozni a barátnőjéért.

Szerdán temették el a múlt heti lövöldözésben elhunytakat - írja a parameter.sk. Előbb a 61 éves lövöldözőt, majd a barátnője védelmére kelő 29 éves férfit helyezték végső nyugalomra. A kórházban fekvő lány nem tudott részt venni szerelme búcsúztatásán.


A tudósítás szerint az elkövetőtől, aki vadász volt, az Ógyallához tartozó Vék temetőjében búcsúztak el hozzátartozói. A katolikus pap rövid beszéde után a férfit felesége mellé temették el, akinek tavalyi halálával sosem tudott megbékélni.


Az ógyallai temetőben több mint ötszázan vettek végső búcsút az áldozattól, aki kész volt az életét is feláldozni, hogy megmentse barátnőjét. Az orvosok a lánynak azonban nem engedték, hogy elhagyja a kórházat és részt vegyen a temetésen. 

Mint arról beszámoltunk, a 61 éves férfi az ógyallai bárba lépve lövöldözni kezdett a 21 éves pincérnőre. A nő segítségére sietett annak 29 éves barátja, a rendőrség szerint a vadász először lábon, majd egy másik fegyverrel fejbe lőtte a férfit, aki a helyszínen meghalt. Az elkövető ezután fejbe lőtte magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!