Komárom és környéke

2018.12.30. 11:27

Nem csak mindennapi hős, a szerencse fia is a komáromi tűzoltó

Mérgében jelentkezett a TV2 A Piramis játékára a komáromi lánglovag.

Maszlavér Jácint Béla tűzoltó százados évek óta a komáromi hivatásos tűzoltó-parancsnokságon dolgozik. Ő és nevelt fia, Szabó Barnabás augusztusban jelentkeztek a TV2 A Piramis nevű televíziós játékára, ahol végül 6,8 millió forintot nyertek.

 

Kép forrása: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook oldala Fotó: Kovács József címzetes tűzoltó főtörzsőrmester

Kép forrása: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook oldala

Fotó: Kovács József címzetes tűzoltó főtörzsőrmester


A komáromi tűzoltó arról mesélt a a Katasztrófavédelem magazinnak, hogy a vetélkedő kezdete óta rendszeres nézői a játéknak, és családja folyamatosan unszolta, hogy jelentkezzen. Egyik este már annyira erőltették, hogy a százados mérgében beküldte a nevezését, de mint mondta, nem számított rá, hogy be is fogják válogatni.


A lapnak arról is mesélt, hogy a játék elején nagyon izgult, de aztán egyre jobban élvezte. Bevallása szerint nagyon hiányzik neki az a pörgés, ami a forgatás napjai alatt körbevette.

 

A műsor alatti feszültséget és adrenalint nem lehet összehasonlítani egy éles bevetéssel

-tette hozzá a tűzoltó.


A tűzoltó századossal készített teljes interjút ITT olvashatják el

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!