Komárom és környéke

2018.08.27. 14:32

Brutális baleset - megdöbbentő részletek: pótkerék ölt meg egy 19 éves lányt az M1-esen - fotók

A rendőrök megtalálták a sofőrt, akinek autójáról lerepült a pótkerék, gyanúsítottként hallgatják majd ki.

Szerelme mellett ölte meg az elszabadult pótkerék a 19 éves lányt az M1-esen - olvasható kedden reggel a Blikk.hu-n


Az alkatrész a szembejövő sávban közlekedő trélerről zuhant le, végigpattogott az autópályán, majd az anyósülésnél fúródott a szemből érkező Fiat Ducatóba.


A Blikk azt írta, a lányt lakóhelyén, az apró Pest megyei településen mindenki gyászolja. A jólelkű lányt a lap információi szerint a szerelmét kísérte el a fuvarra. A fiatal lány idén kezdte volna el az iskolát, hogy beteljesítse régi álmát: sminkmester szeretett volna lenni.


A csinos lány élete egyik legboldogabb időszakát élte. Úgy tudni, párjával épp most szombaton tértek haza közös nyaralásukról. Épp ezért minden szabad percükben igyekeztek együtt lenni. Ezért is kísérte el a párját munkába, akinek Ausztriában lett volna egy fuvarja. Eközben történt a tragédia. A fotókon jól látszanak a brutális baleset körülményei, ahogyan az is, hogy a pótkerék az anyósülés előtti szélvédő üvegét teljesen áttörte, majd a lány testének csapódott - írta a Blikk.

 

Előzmények

A kemma.hu azt írja, a tragédiát okozó sofőr elhajtott a helyszínről.


A legfrissebb információk szerint a Bács-Kiskun megyei rendőröknek Tompánál sikerült elfogniuk a férfit, akit jelenleg a Komárom-Esztergom megyei rendőrkapitányságra szállítanak, ahol gyanúsítottként hallgatják majd ki.


Egyelőre nem tisztázott, hogy egyáltalán észrevette-e, hogy a kerék lerepült a járművéről – tudta meg a portál a megyei rendőrség szóvivőjétől.

Fotók: rendőrség

 

Korábban írtuk:

Egy szélvédőn át becsapódó pótkerék oltotta ki egy 19 éves lány életét Bábolna közelében az M1-es autópályán - tette közzé honlapján hétfőn a rendőrség.


A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy az autópálya Győr felé vezető oldalán haladó tehergépkocsiba eddig tisztázatlan körülmények között a szélvédőn keresztül berepült egy pótkerék, és eltalálta a járműben utazó nőt.


A sérültért mentőhelikoptert indítottak, azonban a helyszínen elhunyt. A baleset a 91-es kilométerszelvényben történt, ott egy ideig csak a belső sávban haladhat a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!