Komárom és környéke

2019.03.26. 12:16

Alsónadrágban ment világgá egy tatabányai kisfiú

A hatéves gyerek szülei tévét néztek, míg csemetéjük meglépett hazulról. Játékot venni indult.

Nagyot nézett az utazóközönség a tatabányai Alsógallán, amikor szombat este az egyik megállónál egy alsógatyás, zoknis, hatéves gyermek kért felbocsátást a helyi járatra, méghozzá teljesen egyedül, a szülei nélkül - írja a Bors.


A buszsofőr természetesen azonnal leállította a buszt, és kérdőre vonta a kisfiút, aki magától értetődő természetességgel közölte: a plázába tart. Az egyik utas videóra is vette a furcsa jelenetet.


– Elmondta, hogy egy já­tékot szeretne megvenni, mert a szülei megígérték, hogy megkapja, de végül mégsem vették meg neki. Amikor kérdezte a sofőr, hogy hol vannak a szülei, a srác elmondta, hogy otthon tévét néznek – mondta a lapnak a férfi.

 


– A sofőr végül úgy beszélte meg a hatóságokkal, hogy a kisfiút elviszi a végállomáshoz – tette hozzá Szabolcs. A helyiek szerint nem ez volt a fiú első akciója.


– Három-négy hete ezt a kisfiút láttuk egy helyi boltban, ugyanígy egyedül volt, ugyanilyen öltözetben. Pedig akkor még jóval hidegebb volt az idő. Úgy tudjuk, akkor a boltos kísérte haza – mondta egy helyi nő a Borsnak.


Megkerestük a rendőrséget, azonban azt mondták, hogy a kérdéses eset nem jutott a tudomásukra, így eljárás sem indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!