Komárom és környéke

2019.08.15. 14:03

ÁFÁs számlát kért a benzinkúton Kisbérnél, megütötte a felháborodott kútkezelő

A sértett több sérülést is szenvedett az ütésektől.

A Komáromi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt nyújtott vádiratot azzal a férfival szemben, aki a Kisbérhez közeli benzinkúton kútkezelőként felháborodott azon, hogy a sértett a tankolást követően ÁFÁ-s számlát kért, majd sérülést okozva őt meg is ütötte.


A sértett férfi még tavaly szeptember végén, a benzinkúton tankolt, amely után az üzemanyag vásárlásáról ÁFA-s számlát kért. A benzinkúton kútkezelőként dolgozott a vádlott, aki a sértett többszöri kérésének nem tett eleget, a sértettel vitázni kezdett, szidalmazta, majd a töltőállomás területén mindkét öklével többször arcon ütötte a férfit.


A sértett az ütések következtében megszédült, meg is tántorodott, végül az ütések elől kihátrálva beszállt az autójába és elhajtott a benzinkútról.


A sértett szájüregében és a bal fülén 8 napon belül gyógyuló vérzéssel járó sérülései keletkeztek.


A kútkezelő kihívóan közösségellenes, erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.


Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Komáromi Járásbíróság büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével a vádlottat pénzbüntetésre ítélje - teszi hozzá az Ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!