Komárom és környéke

2016.11.29. 09:42

Részegen gyilkolhatta meg 8 éves kislányát az anya egy tatai panzióban - Jövőre folytatják a tárgyalást, videó

Á. A-t különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolják: tavaly egy tatai panzióban 111 késszúrással megölte kislányát, Laurát.

Hamar védet ért a tárgyalás


9.45 - További tanúmeghallgatásra és védői indítványra ismételt igazságügyi elmeorvosi szakértői vizsgálatra lesz - erről született határozat. Dr. Élő András bíró elnapolta a tárgyalást 2017. február 23-ra.


9.25 - Tanúként hallgatják meg azt a tatai járőrt, aki a gyilkosság elkövetése után, Húsvétkor kereste kollégáival F. Laurát.  "Beállt a hullamerevség" - állapította meg a mentőápolói képesítéssel rendelkező tatai járőr.


"Lila színű a gyerek feje. Én emiatt mentem ki a panzióba. Akkor nem sejtettem még, hogy gyilkosság történt. Azt hittem, megakadt valami a torkán. Segíteni akartam, kértem, hogy hadd menjek a helyszínre!"

 


9.20 - Sz. Mónika tanú, a tatai panzió recepciósa elmondta, hogy Á. A. nagy kést kért tőle, de ő megtagadta ezt. Á. A. szerint nem igaz, hogy kést kért a tanútól.

 


9.00 - Á. A-t különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolják: tavaly egy tatai panzióban 111 késszúrással megölte kislányát, Laurát.


8.55 - Tanúk meghallgatásával folytatódik Á. A. tárgyalása Tatabányán, dr. Élő András törvényszéki bíró elnökletével. Á. A. láthatóan lefogyott a szeptemberi tárgyalás óta.


Szeptemberben már tárgyalták az ügyet, brutális részletek derültek ki, az anyag részeg volt >>


Eőzmények  - Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a tatabányai Á. A. ellen. A megalapozott gyanú szerint az asszony egy tatai panzióban megölte tőle külön élő, a tavaszi szünet egy részében nála tartózkodó lányát. A holttestet a rendőrség lakossági bejelentés alapján találta meg. Részletek >>  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!