Komárom és környéke

2016.10.09. 09:55

Körözött autót vezetett, hamis igazolványt mutatott

Hamis olasz igazolványt mutatott a rendőröknek egy kisbéri férfi.

kisalfold.hu

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett és hamis magánokirat felhasználásnak vétsége miatt folytatott büntetőeljárást egy 34 éves kisbéri lakos ellen.


A gyanúsítottat 2016. augusztus 2-án 16 órakor ellenőrizték a járőrök. A férfi egy olasz személyi igazolvánnyal és vezetői engedéllyel igazolta magát.


A rendőrök megállapították, hogy az okmányokon a férfi fényképe szerepel, azonban nem az ő adatait tartalmazza. A név és a születési dátum eltért a saját, valós adataitól.


A tettes a jármű tulajdonjogára vonatkozóan, egy valótlan tartalmú bérleti szerződést mutatott az intézkedőknek. Továbbá a cseh hatóságok körözése volt érvényben a gépkocsi ellen.

A férfi ellen a Kisbéri Rendőrkapitányság, járművezetés bódult állapotban és a Tatabányai Rendőrkapitányság pénzhamisítás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki, valamint a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állt.


A rendőrök a fiatalembert az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították


A nyomozók a férfival szemben a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészségnek megküldték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!