Komárom és környéke

2014.07.10. 17:44

Zene, sport, egészség – Festival 4 You

A legjobb hazai előadók mellett - mint például a Quimby, Magna Cum Laude, Anna and The Barbies, Majka & Curtis - az egészség, fittség, család, kikapcsolódás, szórakozás, és kellemes történelmi múltú környezet várja az érdeklődőket a Festival 4 You-n július 18-19 között a Monostori Erődben.

Gecsei Ádám


Közép-Európa legnagyobb, épségben fennmaradt újkori erődítménye, a komáromi Monostori Erőd gazdag történelmi hagyományai mellett tökéletes helyszín egy olyan rendezvény számára, mint a Festival 4 You. Július 18-án és 19-én nem csak a zenéé lesz a főszerep. Az ingyenesen használható szabadidős programok mérvadó szerephez jutottak az egész rendezvényen: a családosokat a kalandpark mellett dodgem és láncos körhinta is várja. A sportkedvelők számára pedig az élő csocsó, vízi foci, airsoft, Break Dance hinta, íjászat, floorball, Body Building bemutató, sör pong kedvez majd. Mindezek mellett Body Building, Győr Sharks - amerikai foci előadás valamint Skyshoot Extreme Jump Tower, s falmászás is helyet kapott a fesztivál programjai között. Az egészség fontosságának hangsúlyozása megmutatkozik majd a Magyar Vöröskereszt jelenlétében is, akik számtalan hasznos programmal készülnek a látogatóknak. A véradás mellett mindenki befeküdhet majd egy indiai frissítő fejmasszázsra vagy talpmasszázsra, kipróbálhatja a fény -és színterápiás kezelést, lesz manager masszázs, valamint újraélesztési és elsősegély bemutató, vérnyomás mérés és egészségügyi tanácsadás.

Kiköltözik a fesztiválra a Tropical Fit Stúdió is: a látogatók kipróbálhatják majd az aerobik-ot, a pilates-t, a fittball-t, a grad up-ot, a flabelos-t és a trx-et is. A Monostori Erődben a fesztivál ideje alatt megtalálható lesz Füzi Krisztina, Palecián Judit, Lakatos Mihály, Csonka Eszter, Kormos Zoltán többszörös fitnesz -és testépítő Európa -és világbajnok, illetve Dub Hajnalka aerobic-, Tüske-Borzai Krisztina pilates-, Dér Katalin kick-box-, Etl Szabina aerobic-, Pádár Cecília grand up oktató is. Ők a helyszínen igény szerint személyre szabott mozgás és életviteli tanácsadással is tudnak szolgálni.

Arra a komplett „Egészség-Szigetre", amely az Erőd területére költözik a fesztivál idejére egy grafológus is érkezik, aki napi 5 órában áll majd az érdeklődők rendelkezésére, s egy 15-20 perces beszélgetés után hasznos jellemzést ad majd többek között önismereti kérdésekben. További információ a www.festival4you.hu oldalon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!