Komárom és környéke

2014.07.18. 16:22

Pénteken kezdődik a Festival 4 You

Július 18-án és 19-én egy igen szokatlan, ám annál izgalmasabb helyszínen rendezik meg Magyarország legkiszámíthatóbb fesztiválját, a Festival 4 You-t. <br>

kisalfold.hu


Két napon át a legkedveltebb magyar előadók, izgalmas családi -és sportprogramok várják majd a látogatókat, akik mindemellett részt vehetnek az Egészség Sziget programjain is, s az oda- és a visszautat is ingyenesen tehetik meg kisvasúttal a fesztiválozók. Továbbá fontos azt is kiemelni, hogy a rendezvény 12 éven aluliak számára ingyenes. A fesztivál egyik mérvadó szerepe az, hogy közelebb hozza mindenki számára a minőségi szórakozást. Nem lesz ez másképp az Anna and the Barbies koncertjén sem, amelyen az eddig nagy közönségkedvencek mellett igazi ritkaságokat is színpadra visznek majd. A zenekar énekesnőjét, Pásztor Annát kérdeztük élete nagy pillanatáról, zenéről, futball vb-ről:

– Anna, gondolom, sokan kezdik azzal a kérdéssel, hogy milyen az anya-szerep, de érthető is, hiszen vitathatatlanul az egyik, ha nem a legfontosabb történés az életedben..

– Semmi eddigihez nem hasonlítható, mindent elsöprő élmény, hatalmas amplitúdójú kilengésekkel! A legnagyobb kaland és feladat, pedig volt már pár érdekes történés az életemben.

– Nagyon aktív vagy most is. Könnyű összeegyeztetni a babázást a fesztiválidőszakkal?

– Hála a jó Istennek, nagyon nagy szerencsém van, fantasztikus hátországom van, a Kedvesem, a szülei, a zenekar, sőt még a dédnagymama is a segítségünkre van! Így mehet a rock and roll, természetesen Babával együtt mindenhol!

– A közelmúltban egy nagyon ötletes fotósorozatban láthattunk téged a vb-hez kapcsolódóan. Mennyire tudtad követni a történéseket és mit szólsz az eredményhez?

– Éppen most folynak a jubileumi nagylemez befejező munkálatai, úgyhogy a legjaváról lemaradtam. Vérzik a szívem a brazilokért, nekik szurkoltam, a fotózást is miattuk vállaltam be szamba ruhában.

– Milyen rendezvényeken szerettek jobban fellépni, a nagy fesztiválokon vagy a kisebb, családiasabb hangulatot szeretitek?

– Mi egészen egyszerűen csak zenélni szeretünk, bárhol, bárkinek aki kíváncsi ránk. A fesztiválok mindig olyanok, mintha karácsony lenne, nagyon várjuk a szezont, legyen az kis vagy nagy fesztivál.

– A Festival 4 You-t első alkalommal rendezik meg és számos, változatos programmal szolgál majd. Ti mivel készültök a Monostori Erőd közönségének?

– A banda talán még sohasem volt ennyire jó formában, fejvesztett jó bulikat sikerül összehoznunk a közönség hajlandóságával, most kerülnek először bevetésre az új album csapatós rock dalai, a régi nagy kedvencek mellett.

– Mit próbálnátok ki szívesen, s mit ajánlanátok a fesztiválozóknak a programok közül?

– Minél több koncertet!

További információ a www.festival4you.hu és a www.kisalfold.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!