Komárom és környéke

2014.07.14. 16:01

Kisvonattal, ingyen a fesztiválra

Idén nyáron, nem egészen egy hét múlva kezdetét veszi Magyarország egyik legkiszámíthatóbb fesztiválja a komáromi Monostori Erőd területén: a Festival 4 You egyesíti a minőségi zenei élményt a sporttal, az egészséges életmóddal és a családok teljes körű kikapcsolódási lehetőségeivel.

kisalfold.hu


Az első nap nagy nevei között lesz a Magna Cum Laude és az Anna and the Barbies, de mellettük fellép még a New Level Empire és Odett is. A kisebb, feltörekvő, ám annál figyelemreméltóbb formációk közül kiemelésre méltó a Help Freedom, a Plush, a River és a Stolen Steel fellépése. A Magna Cum Laude koncertje után este fél 11-től pedig a régió nagy kedvence, a Gramy Music & Pleasure Team lép majd színpadra.

A fesztivál két színpadának (Zeneszöveg.hu és FesztiválKalauz) névadói szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy a rendezvény a legteljesebb zenei élményt nyújtsa a látogatóknak. Mindaddig, amíg szombaton a FesztiválKalauz színpadon a hip hop kedvelői egy végeláthatatlan zenei maratonon vesznek majd részt a legnagyobb nevekkel (Majka és Curtis, Hősök), addig a Zeneszöveg.hu színpadon egy különleges Retro Disco vezeti majd bele az éjszakába a fesztiválozókat, s zárja le a két napos zenefolyamot. Itt már pénteken kora délután Somogyi András a Showder Klub sztárja szórakoztatja majd a közönséget.

A Kisalföld napilap valamint az Árkád Győr támogatásával létrejövő fesztiválra számos helyen van lehetőség jegyet vásárolni: a helyszín, a Monostori Erőd mellett az Árkád Győrben, valamint a Kisalföld Pavilonokban, Győrben, Csornán és Mosonmagyaróváron is. Csatlakozott az eseményhez jegyértékesítésben a Tourinform komáromi és tatai irodája, valamint a dunaszerdahelyi Focus Music Shop és a győri Eventstar jegyiroda is. Ez utóbbi estében internetes jegyvásárlásra is van lehetőség, a www.evenstar.hu weboldalon.

A rendezvényre 12 éves kor alatt díjtalan a belépés, s egyébként számos program épül majd a gyerekekre is, hiszen a kaland -és vidámpark mellett kinn lesz a helyszínen a Bóbita Állatsegély Alapítvány lehet majd Floorball-ozni, falat mászni, SkySoot ugráson részt venni, vízi focizni és íjászkodni is.

Annak érdekében, hogy a közlekedés minél gördülékenyebb és élvezetesebb legyen ingyenesen utaztatja majd a fesztivál területére a látogatókat a Kisvonat, valamint kedvezményes árakon az Oszkár-telekocsi rendszer is. A további információ a www.festival4you.hu és a www.kisalfold.hu weboldalakon érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!