Komárom és környéke

2014.07.10. 17:39

Hősök a Festival 4 You második napján

A szombati nap igazi kánaán lesz azok számára akik szeretik a hip-hop-ot, s ellátogatnak a Monostori Erődbe, hiszen több, mint tizenkét órán át a stílus legjobb hazai előadói lépnek majd színpadra.

kisalfold.hu


Lesz táncbemutató, és Dance Show a Bro 'N' Sis jóvoltálból, fellép a Wizards, Essem, a Drop & Silka és többek között a Grotesk is. Majka és Curtis élő show-ja előtt nem sokkal pedig a Hősök ad majd koncertet a fesztiválozóknak, akiket többek között a fesztiválélményeikről is kérdeztünk:

– Az egyik legfrissebb történésetek a 2 Kaliber klipje. Milyen élményeitek vannak a forgatásról?
– Három napot még sosem forgattunk egy videóra sem, most ez is megvolt. Koncertek közötti dayoff-okat lőttünk be, elég mozgalmas kis júniusunk volt. Tihanyban egy 60 éves oldtimer autóval vagánykodtunk, majd a nap végén óriás balatoni keszegezés lett a vége. Veszprémben a kosaras jeleneteket nagyon jó hangulatban tudtuk rögzíteni – hotdogot is sütöttünk közben a pályán. Érdekes maga a zene is: a Hősök alapító felállásának a munkája, azaz Joeker írta a zenét és Brash készítette magát a videót.

A megalakulás óta több saját lemez, szólóalbumok, produceri kiadványok sora jelent meg a Hősök zászlaja alatt. A csapat az évek alatt bejárta fellépéseivel az egész országot. Július 19-én a Monostori

A megalakulás óta több saját lemez, szólóalbumok, produceri kiadványok sora jelent meg a Hősök zászlaja alatt. A csapat az évek alatt bejárta fellépéseivel az egész országot. Július 19-én a Monostori Erődbe látogatnak.
– Az év legszabadabb időszakát éljük éppen. Melyiket szeretitek jobban: kisebb, családiasabb hangulatú rendezvényeket vagy hatalmas fesztiválokat?

– Imádjuk a nyarat, nagyon éljük a szabadtéri bulikat. Sopronban óriásit jött a Volt Fesztivál, jó érzés nagy színpadon, bomba hangerővel, zenekarral és szemrevaló „vizuállal" fellépni. Szeretünk turnézni is - az idei szezonban bejárjuk az országot keresztül-kasul.

– Ha épp nem a fellépésekkel, hogyan telik a nyaratok, hogyan kapcsoltok ki, töltődtök fel?

– Családozás, haverok, olvasás, Balaton-part, kerti parti, grillezés. Nyáron ilyenkor ez a recept.

– A Festival 4 You-ra mivel készültök, lesz valami különlegesség a műsorban?
– Bomba műsorral, a helyszín ugyanis megköveteli ezt számunkra. Érdekesség, hogy a Hősök második lemeze (Nyelvtan) 2003. nyarán jelent meg és pont az első bulink a Monostori Erődben volt.


A családok számára a kikapcsolódás, mások számára a barátokkal átélt szabadtéri buli adott. A rendezvény különlegessége többek között az is, hogy a belépőjegy nemcsak a koncerteket, hanem a szabadidős programok díjmentes használatát is tartalmazza a fesztivál egész területén.

További információk az alábbi oldalon találhatóak: www.festival4you.hu 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!