Komárom és környéke

2014.07.04. 10:34

Festival 4 You - Egészségsziget a Monostori Erődben

A megelőzés és az egészséges élet fontos dolog, ezért egy eddig nem látott programmal készültek a szervezők.

kisalfold.hu

A Tropical Fit Stúdió bemutatkozik Komáromban

A Monostori Erőd területére költözik a Tropical Fit Stúdió a Fesztivál 4 You idejére, július 18-19-én, lendülj, mozgásba te is!

A bemutatók keretein belül lehetőség lesz megtekinteni és kipróbálni különböző mozgásformákat, úgy mint aerobik, pilates, fitt ball, grad up,
flabelos, trx valamint találkozni az iskola neves versenyzőivel, többek között Füzi Kriszina, Palecián Judit, Lakatos Mihály, Csonka Eszter, Kormos Zoltán többszörös fitnesz és testépítő európa és világbajnokkal, és olyan profi edzőkkel, mint Dub Hajnalka aerobik, Tüske-Borzai Krisztina pilates, Dér Katalin kick-box, Etl Szabina aerobik, Pádár Cecília grand up, akik helyszínen igény szerint személyre szabott mozgás és életviteli tanácsadással is tudnak szolgálni.

A Magyar Vöröskereszt az alábbi szolgáltatásokkal vár mindenkit díjmentesen

- véradás lehetősége
- indiai frissítő fejmasszázs
- talpmasszázs
- újraélesztési és elsősegély bemutató
- vérnyomás mérés
- managger masszázs
- fény-színterápiás kezelés
- egészségügyi tancsadás


Lesz grafológus is az egészség szigeten: 15-20 perces beszélgetés és 20-25 írott sor után egy alap jellemzést kap az érdeklődő önismeri kérdésekben. Szakképzett grafológus végzi ezt, Rózsás Regina napi 5 órában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!