Kisalföldi gurítók

2013.06.13. 10:13

Tehetségek dobogón

Az elmúlt hétvégén rendezték az országos serdülő és ifjúsági fiú, valamint lány egyéni és összetett egyéni versenyeket.

Az ifjúsági lányoknál Tatabányán a harmadik helyet szerezte meg Csík Ramóna, aki egyéniben (541 fa) és összetettben (709 fa) is felállhatott a dobogó harmadik fokára.

– Hat évvel ezelőtt ifjúsági versenyzőként nevelőegyesületemben, a Győrújfalu TC-ben ismerkedtem meg a sportággal – mondta Csík Ramóna. – Három év elteltével lehetőségem nyílt a győri Dynamic szuperligás csapatához igazolni. Évről évre fejlődve idén sikerült bejutnom az országos döntőbe, s rögtön két bronzérmet nyertem.

A Dynamic TC további versenyzői közül Szalánczi Kitti negyedik, Éliás Klaudia pedig nyolcadik lett az összetett versenyben. A Pannon-Flax versenyzői közül Csizmazia Katalin a hetedik, Hegedüs Anita pedig a tizedik helyen zárt.

Szép győri siker született a fiúknál is: Babos Tamás, a Győr-Szol TC versenyzője a Ferencváros tekecsarnokában az egyéni 120 dobásos versenyben 610 fával bronz-, a sprintszámban ezüst-, a két versenyszám összesített eredményével bronzérmes lett.

Címkék#teke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!