Kisalföld konyhája

2009.06.09. 10:52

Rábaközi pulykamell

Hozzávalók:

pulykamell

örött bors
mustár
fokhagyma
burgonya
gomba
lecsó
tejföl
sajt

A pulykamelleket szeletekre vágjuk, amelyeket jól kiklopfolunk. Sóval, törött borssal, mustárral, fokhagymával fűszerezzük. A tepsi aljára karikára vágott burgonyát rakunk. Utána gombát és lecsót helyezünk rá. Erre fektetjük a húsokat, majd bevonjuk a lecsó másik felével. Tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajttal megszórjuk, és szép pirosra sütjük.

Sütési idő: 45 perc.

Szabó Gyuláné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!