Kisalföld konyhája

2009.03.12. 11:48

Majonézes tésztasaláta

Hozzávalók:


25 dkg csiga- vagy orsótészta (esetleg kagylótészta)
1 kis tubus majonéz
2 dl kefir
1 pohár tejfölsó
1 kiskanál porcukor
1 fej reszelt vöröshagyma
2 főtt tojás
15 dkg gépsonka vagy párizsi
1 alma
1 konzervkukorica

A tésztát sós vízben kifőzzük. A majonézbe keverjük a kefirt, tejfölt, sót, porcukrot, a lereszelt almát és a hagymát, kukoricát. A lehűtött tésztát fél napra hűtőben állni hagyjuk és hidegen fogyasztjuk.

Kiss Lászlóné

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!