Kisalföld konyhája

2009.03.30. 16:23

Gombás hasé

Hozzávalók:

1 cs. fagyasztott leveles tészta
0,5 kg gomba
1 nagy fej vöröshagyma
15 dkg kockára vágott feta sajt
só,
bors
1 tojás
mustármag

Fél kg gombát, 1 nagy fej vöröshagymát olajon megdinsztelünk. Beleteszünk 15 dkg kockákra vágott feta sajtot. Sózzuk, borsozzuk. Ha elfőtte a levét, 1 tojást keverünk bele. A tésztát kinyújtjuk, 12 kockára vágjuk, tojással megkenjük, majd a gombás tölteléket rárakjuk. Batyukat vagy tekercseket készítünk belőle. Tojással megkenjük, mustármagot szórunk rá.

Suga Péter

Az oldalt szponzorálja: www.nadoretterem.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!