Kisalföld konyhája

2009.03.25. 10:39

Csevapcsicsa

Hozzávalók:

fél kg darált hús
1 tojás
egyharmad kaliforniai paprika
egynegyed vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
újhagyma

gyros-fűszerkeverék

A fél kg darált húst, 1 tojást, egyharmad kaliforniai paprikát, egynegyed vöröshagymát, 3 gerezd fokhagymát, újhagyma zöldjét apróra vágva összekeverjük. Sóval, gyrosfűszerrel ízesítjük. Összegyúrjuk, formázzuk és sütjük olajban, vagy grillezzük.

Egyszerű, gyors, olcsó és kiadós étel.

Az oldalt szponzorálja: www.nadoretterem.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!