Kisalföld konyhája
2009.03.25. 10:39
Csevapcsicsa
Hozzávalók:
fél kg darált hús
1 tojás
egyharmad kaliforniai paprika
egynegyed vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
újhagyma
só
gyros-fűszerkeverék
A fél kg darált húst, 1 tojást, egyharmad kaliforniai paprikát, egynegyed vöröshagymát, 3 gerezd fokhagymát, újhagyma zöldjét apróra vágva összekeverjük. Sóval, gyrosfűszerrel ízesítjük. Összegyúrjuk, formázzuk és sütjük olajban, vagy grillezzük.
Egyszerű, gyors, olcsó és kiadós étel.
Az oldalt szponzorálja: www.nadoretterem.hu
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre