Kék hírek

2019.02.13. 23:03

Üzletszerűen lopta a mogyorókrémeket egy férfi Veszprémben

Üzletszerűen elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás egy 42 éves szentgáli férfi ellen. A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

kisalfold.hu

Egy veszprémi áruházból érkezett a bejelentés a rendőrségre múlt év végén, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 42 éves szentgáli férfi több doboz mogyorókrémet akart eltulajdonítani oly módon, hogy azokat a nála lévő szatyorba rejtette, majd fizetés nélkül kísérelt meg az üzletből távozni - írja a Police.hu.


A nyomozás során beszerzett adatok alapján a gyanúsított 2018 nyarától többször tulajdonított el mogyorókrémeket különböző áruházakból, melyeket később az interneten keresztül értékesített. Ellene üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!