Kék hírek

2019.05.08. 13:42

Tragédiával végződött a családi veszekedés - videó

Olyan súlyosan bántalmazta élettársát egy kazincbarcikai férfi, hogy a nő belehalt a sérüléseibe. A rendőrök pár órán belül elfogták.

Munkatársunktól

Halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást egy 48 éves kazincbarcikai férfival szemben – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint a gyanúsított május 7-én a délutáni órákban egy kazincbarcikai családi házban előzetes szóváltást követően olyan erővel bántalmazta 37 éves élettársát, hogy a nő a helyszínen meghalt. A férfi a bántalmazás után elmenekült a házból.

 


A bejelentést követően a nyomozók rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett elkövetővel szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!