Kék hírek

2019.02.06. 12:28

Több nőt is bántalmazhatott a népligeti gyilkos - Videó

A budapesti nyomozók befejezték a népligeti emberöléssel gyanúsított férfi ügyét, aki további négy nőt is megtámadott.

Munkatársunktól

Ahogy arról korábban beszámolt a Police.hu, a 30 éves budapesti S. Krisztián 2016 októberében Budapest X. kerületében, a Népliget bokros területén megölt egy nőt. A férfi több mint egy évvel később 2017. december 11. és december 13. között további négy nőt is megtámadott, valamint bántalmazott, Zuglóban és Kőbányán. Az egyik sértett a bántalmazások következtében életveszélyes sérülést szenvedett. - írja a Police.hu.


A kőbányai bűncselekmény elkövetésekor egy térfigyelő kamera rögzítette a férfit, ezért a bántalmazással összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság felhívást adott ki. A nyomozók S. Krisztiánt ez alapján azonosították, és 2017. december 20-án Budapest X. kerületében, a Gyömrői úton elfogták.

 



Az életvédelmi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki az általa elkövetett bűncselekmények vonatkozásában beismerő vallomást tett. S. Krisztián az elfogása óta letartóztatásban van. A nyomozók az ügyben 165 tanút hallgattak ki, 28 különféle szakértői vizsgálatra került sor, valamint az ügyirat terjedelme meghaladja a 14 900 oldalt.


A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!