Kék hírek

2019.04.19. 20:55

Szökni akart a Teréz körúti robbantó

Döbbenetes információhoz jutott a Bors: fegyvert és lőszert kért egy levélben a húgától P. László. A Teréz körúti robbantónak a szökéshez kellett volna a muníció.

BorsOnline

Egy kézzel írt levelet találtak a Teréz körúti robbantásért jogerősen elítélt férfi zárkájában, amiben azt kéri családtagjától, juttasson el neki fegyvert és lőszereket, mert meg akar szökni - tudta meg a Bors. Az akcióban egy drónt is bevetettek volna - legalábbis ezt tervezte P. László. - írja a BorsOnline.


A 27 éves férfit jelenleg a Váci Fegyházban őrzik, minden percét kamerák előtt kell töltenie. Ezzel együtt mégis sikerült neki kitervelnie, hogyan tudna megszökni.


Információink szerint az irományát a férfi papírzsepkendőbe csomagolta, amit az egyik beszélő során akart átadni testvérének.


Ismeretes, P. László 2016. szeptember 24-én késő este a Teréz körúton hozott működésbe egy pokolgépet, amivel életveszélyesen megsebesített két rendőrt azért, hogy megszerezze a fegyvereiket.


Idén márciusban életfogytiglani fegyházra ítélték, legkorábban harminc év múlva szabadulhat.

 

Borsonline.hu

Címkék#belföld
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!