Kék hírek

2019.06.22. 19:15

Százkilós betontömb esett a kisfiú fejére Pusztaszabolcson, megműtötték az arcát

A súlyos fejsérüléseket szenvedett kisfiút mentőhelikopterrel, válságos állapotban szállították kórházba hétfőn, csütörtökön ébresztették fel a mélyaltatásból. Még aznap meg is műtötték. Csoda, hogy életben maradt.

A csodával határos módon túlélte, s a jelek szerint napról napra jobb állapotban van az a 12 esztendős gyermek, akire egy mázsás betontömb zuhant hétfőn a Fejér megyei Pusztaszabolcs területén.


Józsika a barátaival ment játszani. Egy olyan területre is betévedtek, ahol egy romos ház állt, ami évekkel korábban egy gázrobbanás következtében vált lakhatatlanná. Józsika éppen az egyik betonszegélyről akart átugrani a másikra, amikor megcsúszott, a földre esett, egy 100 kilós tömb pedig rázuhant a fejére - foglalta össze a történteket a BorsOnline. A súlyos tárgyat az egyik tanára emelte le róla.


A súlyos fejsérüléseket szenvedett kisfiút mentőhelikopterrel, válságos állapotban szállították kórházba.

A Feol.hu azt írja, az orvosok megkezdték a felébresztését a mélyaltatásból, csütörtökön az ébredés jeleit mutatta a kisfiú. Forrásaik szerint aznap arcműtéten is átesett.


(leadképünk illusztráció, forrás: BorsOnline/iStock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!