Kék hírek

2019.01.04. 10:13

Sokkos állapotban fogták el az M3-as cserbenhagyásos gázolóját

Döbbenetes részletek derültek ki az M3-ason elgázolt, majd cserbenhagyott lány haláláról.

Kegyetlen sorscsapással indult az új év egy 25 esztendős lány családja számára: a fiatalt egy kocsi halálra gázolta az M3-as autópályán – írja a Bors.


A rendőrség elfogta a cserbenhagyót, a 20 esztendős V. Martint, a fiatalembert őrizetbe vették.


A Tények információja szerint a lány és barátja a Tankcsapda koncertjéről tartott hazafelé az autópályán, és valamin összevesztek. Kata kipattant az autóból, szerelmét bezárta, és dühösen sétálni kezdett a sötét autópályán. Alig tett meg pár száz métert, amikor arra hajtott Martin, aki elgázolta, és magára hagyta a nőt. A lányra a Tankcsapda gitárosa, Sidlovics Gábor talált rá.


Minden ismerőse megdöbbent Martin tettén, a fiút teljesen normális, kimondottan jó körülmények között élő fiatalnak ismerték.


– Imádja az autókat és a száguldást. Szakácsnak tanult, rendesen járt iskolába, komolyan vette – mesélte a Borsnak a család egyik ismerőse. 


A gázoláskor letörött Martin kocsijáról a visszapillantó tükör, ez alapján azonosították a fiatal férfi autóját, a térfigyelők felvétele alapján pedig magát a sofőrt is. A rendőrök azonnal Martin gyömrői címére mentek, ahol megtalálták a teljesen összetört fiút. Nagyapja szerint unokája nem akart elrejtőzni a rendőrség elől: – ...Fel akarta adni magát, csak ügyvédet keresett, ezért nem jelentkezett azonnal a rendőrségen. Amikor találtak ügyvédet, épp el akart indulni a rendőrségre, de azok már kopogtattak is.


A rendőrség azonnal őrizetbe vette Martint, akit kihallgattak, kezdeményezték előzetes letartóztatását is. Segítségnyújtás elmulasztása miatt indult ellene eljárás. Ha bűnösnek találják, akkor többéves börtönbüntetéssel is számolhat, ugyanis, ha bebizonyítják, hogy a fiatal nő életét az időben érkező segítségnyújtással megmenthették volna, ak­kor az három évet is jelenthet Martinnak a rácsok mögött.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!