Kék hírek

2018.12.19. 22:37

Rövid időn belül több autós ütközött az M1-es megyei szakaszain - fotók a balesetekről

A téli időjárás beköszöntével a megváltozott útviszonyok miatt, az autópályákon is tanácsos nagyobb követési távolságot tartani és a sebességet csökkentve vezetni - ajánlja a rendőrség. Télen métereken múlhatnak a balesetek a sztrádán.

kisalfold.hu

Baleset Levél közelében


Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 162+360 kilométerszelvényében 2018. december 18-án 17 óra 50 perckor. Egy 70 éves külföldi férfi közlekedett személygépkocsival Hegyeshalom irányából Budapest felé, az autópálya belső forgalmi sávjában, amikor járművével – eddig tisztázatlan okból – egy előtte forgalmi okból lassító autónak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

Fotók: Police.hu


Hármas karambol


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 159+930 kilométerszelvényében 2018. december 18-án 16 óra 50 perckor. Egy 42 éves pápai férfi közlekedett egy utánfutós tehergépkocsival az autópálya szélső forgalmi sávjában, Hegyeshalom felől Budapest irányába. Haladása során – eddig tisztázatlan okból – járművével egy forgalmi okból lassító autónak ütközött, amelynek következtében nekisodródott egy nyergesvontató bal hátuljának. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője megsérült őt a mentők kórházba vitték.

 

Fotók: Police.hu


Fontos a követési távolság


A balesetek körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a hasonló jellegű balesetek elkerülése érdekében felhívja a közlekedők figyelmét a megfelelő követési távolság betartásának fontosságára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!