Kék hírek

2018.10.08. 18:52

Őrizetben: így fogta el a TEK a szentpéterszegi gyilkosság gyanúsítottját - videó

Az 56 éves férfi beismerte, hogy több késszúrással megölte a feleségét.

Munkatársunktól

Őrizetbe vették azt az 56 éves szentpéterszegi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint több késszúrással megölte feleségét - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint szerint október 8-án 13 óra körül arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy férfi késsel megszúrta a feleségét Szentpéterszegen.


A rendőrök a helyszínre mentek, ahol a teraszon egy nő holttestét találták, míg a feltételezett elkövető a kertben egy késsel fenyegetőzött.

 


A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége a helyszínen elfogta a férfit, akit a rendőrök őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a férfit, aki beismerő vallomást tett.


A nyomozó hatóság emberölés megalapozott gyanújával folytat ellene büntetőeljárást.


Korábban írtuk:


Egy szentpéterszegi férfi késsel sebesítette meg feleségét hétfőn. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint 13 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy szentpéterszegi férfi késsel megszúrta a feleségét.


A rendőrök a helyszínre mentek, ahol a teraszon egy nő holttestét találták, míg a feltételezett elkövető a kertben egy késsel fenyegetőzött.


A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége 15 óra 35 perckor a helyszínen elfogta a férfit, aki ellen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanújával indított büntetőeljárást.


Az MTI úgy tudja, hogy az áldozat 55 éves volt, a férfi pedig 56 esztendős.


A Bors információi szerint a férfi valósággal felkoncolta a feleségét. A férfi ezután magával is megpróbált végezni és öngyilkossággal is fenyegetőzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!