Kék hírek

2017.07.14. 21:59

Őrizetbe vették a felborult busz sofőrjét - Alkoholt mutatott a szonda

A baleset a 4-es számú főút és a 311-es út kereszteződésében történt. 2 személy súlyos, 13 fő pedig könnyű sérülést szenvedett.

Munkatársunktól

Járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az ellen a 48 éves férfi ellen, aki azt az autóbuszt vezette, amely 2017. július 14-én 16 óra 45 perc körül a 4-es számú főút 69-es kilométerszelvényében, Cegléd külterületén felborult - közölte a rendőrség..


A baleset következtében a jelenlegi adatok szerint 2 személy súlyos, 13 fő pedig könnyű sérülést szenvedett


A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért őt a rendőrök mintavételre állították elő, majd őrizetbe vették.


A további eljárást ellene szakértők bevonásával folytatja a nyomozó hatóság.

 

 

Felborult egy busz Ceglédnél, 16-an sérültek meg


Eddig tisztázatlan körülmények között felborult egy autóbusz péntek délután a 4-es számú főút 69. kilométerszelvényében, Cegléd külterületén, a 311-es út kereszteződésében - írta a police.hu.

 

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez percek alatt kiérkeztek a város hivatásos tűzoltói, akik megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a kereszteződést teljes szélességében lezárták. Elsődleges információink szerint a buszon huszonhárom ember utazott, közülük tizenhatan sérültek meg. A mentők őket kórházba szállítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!