Kék hírek

2018.04.29. 17:32

Ön látta Violát? A rendőrök keresik az Ácsról eltűnt 12 éves lányt

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

kisalfold.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 12 éves Kenyeres Viola eltűnése ügyében. A lány 2018. április 28-án egy ácsi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.


Kenyeres Viola körülbelül 150 centiméter magas, barna szemű, fekete-vöröses hajú, hosszúkás arcú, vékony testalkatú. Eltűnésekor rövid farmernadrágot, világos pólót és fekete cipőt viselt. A lányról fotót ide kattintva tekinthetnek meg. 


A Komáromi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható lányt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!