Kék hírek

2014.05.15. 10:47

Nem bánta meg tettét a kutyagyilkos dajka

A nő az ötödik emeletről dobta ki kutyáját, elmondása szerint azért, mert megharapta a kislánya száját.

A gazdagréti lakótelepen szinte mindenki értesült a múlt heti szörnyűségről: az egyik tízemeletes panelház ötödik emeletéről valaki kihajított egy Jack Russell-terriert. A kutyát később el kellett altatni.

A Bors megtudta: az ebet a 28 éves Enikő hajította ki lakásuk ablakán. A lapnak sikerült megszólaltatnia az asszonyt, aki otthona csukott ajtaján keresztül, indulatosan nyilatkozott munkatársuknak.

– Arról senki sem beszél, hogy a kutya megharapta az ötéves lányomat. Két órán keresztül varrták össze a száját – mondta a nô.

Szavaiból kiderült, nem bánta meg tettét, de arról nem beszélt, hogy valójában miképp zuhant ki az állat.

– Gratulálok annak a háromezer embernek, aki most gyászolja a kutyát. Mi lett volna, ha a kislányom torkát harapja el? Akkor is a gyilkos kutyát védené minden­ki?! – harsogta a csukott ajtón keresztül.

Enikő egy közeli óvodában dajkaként dolgozik. Az intézmény vezetője elmondta, beosztottja hónapok óta betegszabadságon van. A nő munkájával azonban soha nem volt probléma, és mivel a rendőrség sem kereste meg, az ügyben egyelőre nem tett semmilyen lépést.

[namelink name="Bognár Kinga"], a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a Borsnak elmondta: a XI. kerületi rendőrkapitányságon tett feljelentés után ismeretlen tettessel szemben indítottak nyomozást állatkínzás miatt.

A kidobott kutya gazdáját a chip alapján azonosították a Felicavet Állatkórházban. Amikor felhívták az asszonyt, férje vette fel a telefont és közölte, semmilyen orvosi költséget nem hajlandóak megtéríteni. Később azonban Enikő édesanyja egyenlítette a számlát.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!