Kék hírek

2019.02.12. 16:57

Nem akart szóba állni vele a volt barátnője, lerántotta a bicikliről

A 17 éves fiú kétszer bele is rúgott a lányba.

Munkatársunktól

Beszélni akart volt barátnőjével egy nagyszénási fiú, ezért egyik nap mikor a lány biciklivel iskolába indult, utánament és többször megszólította. Mikor látta, hogy a lány nem akar szóba állni vele, hátulról megfogta a kapucniját és lerántotta a bicikliről. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.


Többször próbálta felvenni a kapcsolatot volt barátnőjével egy 17 éves nagyszénási fiú, mert nehezen fogadta el, hogy a lány szakított vele. Miután több próbálkozása is kudarcba fulladt, úgy döntött, hogy egyik reggel az iskolába vezető úton fogja várni volt barátnőjét. A fiatal lány 2018. november 26-án reggel biciklivel indult el nagyszénási otthonából. A fiú a Zrínyi utcában, a kerékpárúton várt rá. Mikor volt barátnője odaért, többször kérte, hogy álljon meg, de a lány elbiciklizett mellette. Ekkor kerékpárral utána indult és mikor utolérte a kapucnijánál fogva a földre rántotta, amitől mindketten elestek. Mikor felálltak a fiú még kétszer bele is rúgott volt barátnőjébe, aki könnyebben megsérült.


Az Orosházi Rendőrkapitányság a 17 éves fiút közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és könnyű testi sértés elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait február 12-én átadta az ügyészségnek.


(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!