Kék hírek

2019.02.24. 10:00

Mindent vitt a salgótarjáni betörő: létrát, csillárt, edényeket - fotók

Egy családi házból lopta el a berendezési és használati tárgyakat egy 20 éves férfi, akit a salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosítottak és elfogtak.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 20 éves zagyvarónai lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi február 11. és február 17. között egy salgótarjáni családi ház fészerének és pincéjének kifeszítette az ajtaját és onnan kézi szerszámokat, dexion polcokat, tűzifát, gumiabroncsokat, alumínium létrákat, felnit vitt el. Ezt követen a lakóház konyhájába nyíló bejárati ajtót feszítette ki és az épület helyiségeiből háztartási kisgépeket, gázpalackot, edényeket, poharakat, evőeszközöket, csillárt, bútorokat és elektronikai berendezési tárgyakat tulajdonított el.

Fotók: rendőrség

Fotók: rendőrség

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit rövid időn belül beazonosították, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A hatóság tagjai az eltulajdonított tárgyak egy részét felkutatták és lefoglalták - olvasható a rendőrség honlapján vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!