Kék hírek

2019.03.06. 10:56

Meghalt egy 7 éves jánoshalmi fiú, ráesett egy matrac - fotók

A rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit.

Munkatársunktól

Meghalt egy 7 éves jánoshalmi fiú közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint bejelentés érkezett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 5-én 14 óra 40 perckor, miszerint egy jánoshalmi ház udvarában egy matrac ráesett egy 7 éves gyerekre. Az orvosi ellátás ellenére 16 óra 30 perckor meghalt a fiú.


Úgy tudjuk, hogy a kisfiú az udvaron játszott, amikor egy régi ágynak a matraca ráesett a fejére. A tragédia a nagyszülőknél történt, azt egyelőre nem lehet tudni hogy a baleset időpontjában a gyermek egyedül volt-e. Két mentőautó is érkezett a házhoz, nem sokkal később pedig mentőhelikopter is leszállt és próbálták újraéleszteni a kisgyereket, de már nem tudtak rajta segíteni.

Meghalt egy 7 éves fiú Jánoshalmán. Fotó: Donka Ferenc (galéria)

[namelink name="Czeller Zoltán"] polgármester úgy nyilatkozott, ha a család segítséget kér, akkor mindenben támogatják őket, ahogy azt eddig is tették, hasonló esetekben. Mivel a haláleset körülményeit büntetőeljárás keretében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja, sem a rendőrség sajtóosztálya, sem a mentők nem adtak bővebb felvilágosítást a balesettel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!