Kék hírek

2017.03.22. 16:28

Meghalt a veronai buszbaleset egyik sérültje

Meghalt a veronai buszbaleset legsúlyosabb égési sérültje szerda délben - közölte a budapesti Honvédkórház orvosigazgatója az intézményben tartott sajtótájékoztatón.

Tamás Róbert elmondta, hogy a legkörültekintőbb orvosi és ápolói küzdelmek ellenére következett be "a negyven év körüli férfi" halála, amit több szervi elégtelenség és egy nagyon súlyos tüdőgyulladás okozott.


A férfi utas volt a buszon - közölte.


Tamás Róbert elmondta azt is, hogy a férfinek - akit ötödikként szállítottak Magyarországra - kiterjedt, hatvan százalékos égési sérülése volt, és már szeptikus állapotban érkezett Budapestre.


Kérdésekre válaszolva közölte: egy nagyon súlyos koponyasérültet ápolnak még a kórházban, az ő állapota stabilnak mondható. 


Kommunikálni is lehet vele, de még idegsebészeti műtét vár rá - tette hozzá Tamás Róbert.


Január 20-án éjjel az olaszországi Verona közelében szenvedett balesetet egy magyar fiatalokat szállító autóbusz. A most meghalt férfi a tizenhetedik halálos áldozata a szerencsétlenségnek. 


A buszon többségében a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!