Kék hírek

2019.01.07. 22:44

Lopott autóval majdnem kiszakította a töltőállomást, miután fizetés helyett sietősre vette - fotó, videó

A gyanú szerint az ellopott autóval fizetés nélkül úgy tankolt a 26 éves kiskunhalasi férfi, hogy még a tankolópisztolyt, illetve töltőcsövet is leszakította.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított lopás bűntett, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Zsolt ellen - írta a police.hu.

A 26 éves helyi férfi a rendelkezésre álló adatok alapján 2019. január 7-én 12 óra 5 perc körül Kiskunhalason, a Mártírok útján parkoló Kia Carneval személyautót a benne hagyott indítókulccsal ellopta. Ezt követően az autóval a Páfrány utcába ment, ahol egy Suzuki Wagon R+ személygépkocsi rendszámait leszerelte, és azokat felrakta a Kia-ra. Fél óra múlva az egyik helyi benzinkúton 37 litert tankolt, de fizetés nélkül, nagy sebességgel úgy hajtott el, hogy a kútfejhez tartozó tankolópisztolyt, illetve töltőcsövet szándékosan leszakította a kútfejről.


Az egyik autós látta a történteket és követte a gépkocsit. M. Zsolt vélhetően a nagy sebesség miatt végül lesodródott az úttestről és elakadt. A szemtanú visszatartotta a rendőrök kiérkezésig a sofőrt, akiről az is kiderült, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel.


A kiskunhalasi nyomozók - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a 26 éves férfit, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!