Kék hírek

2018.11.30. 14:16

Lezuhant egy kisrepülő Sárvár és Rábapaty között - A pilóta kizuhant a gépből - fotó a helyszínről

Lezuhant egy motoros kisrepülőgép pénteken kora délután Sárvár és Rábapaty között, a pilóta kizuhant a gépből és meghalt.

kisalfold.hu

19.40 - Vizsgálják annak a halálos kimenetelű légi balesetnek a körülményeit, amelynek során péntek koradélután egy motoros kisrepülőgép lezuhant Sárvár és Rábapaty között - erősítette meg honlapján a rendőrség az MTI korábbi értesüléseit.


A baleset 12 óra 18 perckor történt, a gép, amelyet egy 65 éves sárvári férfi vezetett, a 84-es számú főút 66-os kilométerszelvényénél található mezőgazdasági területre zuhant, a pilóta a helyszínen meghalt - írták.

    

Egy villanyoszlop is megrongálódott, ezért Rábasömjén egész területén, valamint Rábapaty és Sárvár egyes részein az áramellátás szünetelt.

    

Az MTI korábbi értesülései szerint a kisrepülőgép balesetét az okozhatta, hogy a jármű túl alacsonyan repült, egy fordulónál pedig nekiütközött az elektromos vezetéknek, amelyet elszakított. 

    

Balogh Eszter, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott sajtóreferense az MTI-nek elmondta: 18 óra 20 perckor az áramszolgáltatás helyreállt.

    

Hozzáfűzte: amíg a helyreállítási munkálatok tartottak, Sárváron egy önkormányzati épületben rendeztek be melegedőt.

Korábban

Lezuhant egy motoros kisrepülőgép pénteken kora délután Sárvár és Rábapaty között, a pilóta kizuhant a gépből és meghalt.


A gép szárnyából szivárog az üzemanyag, a tűzoltók a helyszínen dolgoznak, a területet a rendőrség lezárta, a baleseti helyszínelés megkezdődött. Az MTI információja szerint a lezuhant gép elhunyt pilótája Vas megyei lakos, aki az eddigi adatok szerint egyedül utazott a gépen.


A kisalfold.hu úgy tudja, a repülő egy vezetéknek magasfeszültségű vezetéknek ütközött és kidöntött egy villanyoszlopot, a környéken nincs áram.


A vaol.hu úgy tudja, a motoros repülőgépet egy sárvári lakos vezette, aki a zuhanás következtében életét vesztette.

Fotó a helyszínről



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!