Kék hírek

2019.01.04. 15:44

Kormányszóvivő: a bevándorláspárti erők 2019-ben fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat

Ennek első jeleit már láthattuk erőszakos utcai tüntetések formájában - mondta Hollik István.

MTI

A bevándorláspárti erők a Soros-hálózattal együttműködve fokozni fogják Magyarország elleni támadásaikat 2019-ben - jelentette ki [namelink name="Hollik István"] kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalára pénteken feltöltött videofelvételen.


Hollik István azt mondta, "ennek első jeleit már láthattuk erőszakos utcai tüntetések formájában".

Úgy fogalmazott: azért támadják Magyarországot, mert az egész bevándorláspárti politika útjában áll, ráadásul egyre több szövetségese is van ez ügyben.


"Azért támadják a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, hogy elmozdítsák azt, és Soros embereit ültessék a hatalomba, akik szó nélkül végrehajtják a migránsok beengedését és a nemzeti szuverenitás föladását" - hangoztatta a kormányszóvivő, aki szerint ha a májusi európai parlamenti választásokon ismét a bevándorláspártiak kerülnek többségbe, Európa bevándorlókontinensé válik.


A bevándorláspártiak javaslatai már "ott vannak a brüsszeli döntéshozók asztalán", és e javaslatok célja, hogy "fokozzák, felgyorsítsák és megkönnyítsék a migránsok beáramlását Európába" - tette hozzá Hollik István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!