Kék hírek

2016.09.10. 21:10

Kisfiút molesztált egy férfi az Allee vécéjében

A gyerek megijedt és elszaladt, a férfit a rendőrök később a lakása közelében elfogták. Szeméremsértés miatt indult ellene eljárás.

Eljárást indított a rendőrség egy 24 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint az Allee bevásárlóközpont mosdójában szeméremsértő módon viselkedett egy kisfiúval szemben.


A rendőrség szombaton a police.hu oldalon közölte: a rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves T. Roland bement egy XI. kerületi pláza mosdójába és az ott tartózkodó kisfiúval szeméremsértő módon viselkedett. A kisfiú a cselekménytől megijedt és a szüleihez ment. A feltételezett elkövetőt a rendőrök később a lakása közelében elfogták, gyanúsítottként kihallgatták.


Az Allee bevásárlóközpont az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a gyanúsított egy takarítási szolgáltatást nyújtó alvállalkozó munkatársa, munkáltatója elbocsátotta a férfit.


Hozzátették: minden segítséget megadnak a traumát elszenvedő gyermeknek és családjának, egyben minden lehetséges eszközzel segítik a rendőrség munkáját és belső vizsgálatot is elrendeltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!