Kék hírek

2017.10.23. 09:23

Kinyílt a VW légzsákja - csúnya baleset Gyarmaton - fotók

Vádemelési javaslattal zárult egy pápai gyanúsított ügye, aki letért az úttestről és egy gépkocsibehajtónak ütközött Gyarmaton.

kisalfold.hu

A Győri Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 36 éves pápai férfi ellen.


A vizsgálat adatai alapján a gyanúsított 2017. április 16-án 6 óra 20 perckor gépkocsijával a 83-as főúton, Gyarmat belterületén közlekedett. Haladása során – a 8305-ös számú út kereszteződését elhagyva – letért a főútról és egy út menti lakóház gépkocsibehajtójának ütközött. A balesetben a sofőr és két utasa súlyos, egy negyedik férfi pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett.


A rendőrök a helyszíni szemle és a nyomozás adatai alapján a 36 éves pápai férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben. A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

 

Fotók: Police.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!