Kék hírek

2019.01.25. 15:24

Kétszer tört be ugyanabba a lakásba, másodjára el is kapták - Fotók

A ceglédi rendőrök gyanúja szerint egy 26 éves helyi férfi követte el a betöréseket. Őrizetbe vették.

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett, kifosztás bűntett, valamint magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy ceglédi férfi ellen. - írja a Police.hu.

 

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu


A nyomozás adatai szerint a 26 éves gyanúsított 2018. október 27-én éjjel egy ceglédi ház ablakát befeszítette, majd onnan készpénzt lopott el. A férfi 2018. november 14-én éjjel visszatért ugyanehhez a családi házhoz, majd ugyanazt az ablakot, amit korábban, ismét befeszítette. A házba bement, majd az ott alvó sértett mellett átkutatta a hálószobát, ahonnan készpénzt lopott el. Cselekményére a sértett felébredt, ennek hatására a gyanúsított elmenekült a helyszínről.A ceglédi rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. január 22-én őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet a Ceglédi Járásbíróság 2019. január 24-én elrendelt.

 

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!