Kék hírek

2019.05.28. 13:01

Két étterembe is betört egy éjszaka alatt három tinédzser

Lopott pulóver alatt lopott pénz.

Munkatársunktól

Két étterembe is betört egy éjszaka alatt három tinédzser Újbudán - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint a hegyvidéki járőrök május 27-én hajnalban a Budapest XII., Vérmező mellett három fiatalra lettek figyelmesek; egyikük rejtegetett valamit a pulóvere alatt, ami feltűnően nagy volt rá. Az igazoltatás során az egyik lány először megpróbálta átverni a rendőröket, és nem a valós adatait adta meg. Róla az ellenőrzés során kiderült, hogy a IV. kerületi Rendőrkapitányság körözi.


A járőrök átnézték a fiatalok ruháit, ekkor került elő a 13 éves budapesti lány pulóvere alól egy kulccsal lezárt pénzkazetta, melyben közel százezer forint volt. Ezután a lány két társa, egy 14 éves budapesti lány és egy 15 esztendős budapesti fiú bevallotta a járőröknek, hogy az éjszaka folyamán először egy XI., Fehérvári úti étterem ablakát feszítették be, onnan egy pizzát és a 13 éves lányon lévő fekete kapucnis pulóvert tulajdonítottak el. Ezt követően egy XI., Karinthy Frigyes utcai étterem ablakát félretolva bemásztak és onnan a pénzkazettát ellopták.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság a 14 éves lánnyal és a 15 éves fiúval szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!