Kék hírek

2018.09.01. 17:50

Két ember meghalt, többen megsérültek egy Zala megyei közúti balesetben - fotók

A két áldozatot a tűzoltók emelték ki a roncsok közül.

Munkatársunktól

19.38 - Az áldozatok mellett öten sérültek meg


Egy 57 és egy 42 éves nő a helyszínen meghalt, hárman súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg a halálos közúti balesetben.


A teljes szélességében lezárt útszakaszon nem sokkal 19 óra előtt indulhatott újra a járműforgalom, miután befejezték a helyszínelést és a műszaki mentést.


15.51 - Két mentőhelikopter sem segíthetett 


Két személygépkocsi frontálisan ütközött szombaton délután Zalalövő és Zalacséb között, két ember meghalt, többen pedig megsérültek - tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Sznopek Veronika közölte: egyelőre ismeretlen okból ütközött össze a két személyautó a 7411-es jelű úton. A balesetben két ember - az újraélesztési kísérletek ellenére - a helyszínen meghalt, többen megsérültek. Az utat lezárták, a forgalmat a rendőrök elterelik. A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján arról adott hírt, hogy a két áldozatot a tűzoltók emelték ki a roncsok közül. A helyszínre két mentőhelikoptert is irányítottak.

 

Fotók: MTI


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!