tetten érték

2021.03.08. 08:46

Két drón egy csoki áráért – Másodszor már nem járt sikerrel a tolvaj Győrben

Az első alkalommal sikerült ellopnia a győri üzletből az eszközt, másodszorra a biztonsági őr tetten érte az elkövetőt. Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. 03. 08., h – 08:01 Az első alkalommal sikerült ellopnia a győri üzletből az eszközt, másodszorra a biztonsági őr tetten érte az elkövetőt.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

A rendőrségre az egyik győri bevásárlóközpont üzletéből érkezett a jelzés 2021. március 7-én a déli órákban arról, hogy a biztonsági szolgálat munkatársai egy férfit tartanak vissza, aki egy nagy értékű drónt akart ellopni.

A helyszínre érkező rendőröknek az üzlet őre elmondta, hogy március 4-én 17 óra 14 perckor a biztonsági kamera rögzítette, amint a feltételezett elkövető a táskájában elrejt egy drónt, majd távozik az üzletből. Alig pár nap elteltével a férfi újból megjelent náluk, és szintén egy drónt akart fizetés nélkül kivinni a boltból úgy, hogy azt egy alufóliával kibélelt sporttáskába tette, majd a kasszáknál egy csokoládét vásárolt. Ekkor azonban észlelték a gyanúsan viselkedő személyt, így átvizsgálták a csomagjait, ahol megtalálták az ellopott eszközt.

A tetten ért 23 éves M. Máriót a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!