Kék hírek

2019.03.18. 10:14

Kerékpárjával együtt átesett az autón és az úttestre zuhant egy férfi Sopronban - fotók

Többen is megsérültek az elmúlt 24 órában, a megye útjain történt balesetekben. Abdán kerítésnek löktek egy autót. Rendőrségi összesítő.

kisalfold.hu

Személyi sérüléssel járó közúti baleset történt Győrben az 1-es számú főúton, vasárnap 19 óra körül. Egy 33 éves gönyűi nő közlekedett személygépkocsival Győr felől, Gönyű irányába. Az M19-es és 1-es számú főutak kereszteződéséhez érve – eddig tisztázatlan okból – összeütközött egy Győr felé haladó, a forgalomirányító jelzőkészülék szabad jelzésre elinduló autó bal oldalának. A baleset során három ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

Fotók: rendőrség

Fotók: rendőrség

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Abdán a Bécsi úton, vasárnap 16 óra körül. Egy 42 éves kocsi férfi közlekedett személygépkocsival Győr felől, Öttevény irányába. Haladása során – eddig tisztázatlan okból - az egyik ingatlan előtti várakozóhelyen parkoló autónak ütközött, a járművet a menetirány szerinti bal oldalon egy ház kerítésének lökve. A baleset során egy ember megsérült őt a mentők kórházba vitték.

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Sopronban a Frankenburg úton, vasárnap 11 óra 30 perckor. Egy 36 éves helybéli férfi közlekedett kerékpárral a Vörösmarty utca felől, a Csatkai utca irányába a háztömbök melletti járdán. A Csatkai utca előtt egy háztömb és egy parkoló jármű takarásából az úttestre hajtott, amelynek során nem biztosított elsőbbséget egy balról érkező autónak. Az ütközés során a kerékpáros a kétkerekűvel együtt átesett a motorháztető felett, majd az úttestre zuhant és megsérült. A sérültet a mentők kórházba vitték.  

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!