Kék hírek

2019.01.15. 12:33

Javult a káptalanfai lövöldözésben megsérült kislány állapota

A hároméves kisgyereket életveszélyes koponyasérüléssel szállították a győri kórházba. Még altatás alatt van, de javult az állapota.

Munkatársunktól

Javult a káptalanfai tragédia során megsérült 3 éves kislány állapota – mondta a 24.hu-nak Dr. Skaliczky Zoltán idegsebész, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház szervezési igazgatója.


Azt azonban csak később lehet megmondani, hogy teljes életet tud-e majd élni a kislány a történtek után.


- Még altatás alatt van a kislány, de javult az állapota. Azt azonban továbbra sem lehet tudni, hogy maradandóak-e a sérülései. Ezt csak akkor lehet megmondani majd, ha felébred - mondta Skaliczky Zoltán a lapnak.


A hároméves kislányt életveszélyes koponyasérüléssel szállították át Veszprémből a győri kórházba, ahol koponyacsonttörés, agyzúzódás és koponyaűri vérzés miatt operálták.


Ahogy korábban írtuk, a Veszprém megyei településen egy 57 éves bécsi férfi a tőle Káptalanfára hazaköltözött élettársa szüleinek otthonánál előbb szóváltásba keveredett a lakókkal, majd tüzet okozott és rálőtt a családtagokra.


A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság akkori közlése szerint a támadásban egy 52 éves férfi - az élettárs édesapja - a helyszínen meghalt.


Az élettársat és hároméves húgát életveszélyes, míg édesanyjukat súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A mentők a helyszínen egy másik, hatéves kislányt is elláttak. Az elkövető a támadás után önmagával is végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!