Kék hírek

2018.07.25. 10:48

Ittasan vezetett a Győri Audi ETO kézilabdázója: nem jött a taxi Tomori Zsuzsannáért

Kellemetlen helyzetbe került Győrben a csapat egyik legjobb kézilabdázója, Tomori Zsuzsa.

Tomori Zsuzsannát, a győriek válogatott kézilabdázóját ittas vezetésen érték a rendőrök. Megtudtuk: Balatonbogláron egy társasággal kapcsolódott ki, egy fröccsöt fogyasztott, majd taxit rendelt.


Csakhogy a városban nincs taxi, ezért némi hezitálás után beült a kocsijába. Rossz döntést hozott, mert a balatonlellei Honvéd utcában megszondáztatták, majd Fonyódon előállították - írta meg a borsonline.hu csütörtökön.

Korábban

Ittasan vezetett Tomori Zsuzsanna, a Győri Audi ETO kézilabdázója

Kellemetlen helyzetbe került Győrben a csapat egyik legjobb kézilabdázója, Tomori Zsuzsa.


A Bors megtudta, hogy a 31 éves válogatott játékost ittas vezetésen érték július 5-én Balatonlellén, a Honvéd utcában. Az eset óta három hét telt el, de a válogatott átlövő nem tartotta fontosnak, hogy a klubját tájékoztassa az esetről. Az elmúlt években többször is komoly térdsérüléssel bajlódó kézist az igazoltatást végző rendőrök megszondáztatták, ekkor pozitív eredményt produkált, ezért a Fonyódi Rendőrkapitányságon előállították.


Az ügyben a lap kereste a játékost, de ő nem kívánt nyilatkozni. A Győri Audi-ETO KC elnöke, Bartha Csaba a Borstól tudta meg, hogy a játékosa vétett a jogszabályok ellen.

Zsuzsa állítása szerint minimális mértékű alkoholt mutattak ki a vérében. Állítása szerint nem kapott pénzbírságot, és a jogosítványát sem vonták be"

– mondta a klubvezető, miután szembesítette a történtekkel a kézist, akinek a rendőrségi ügye viszont még nincs lezárva.

"Klubunk belső ügyként kezeli az esetet, az elnökség később dönt arról, hogy miként szankcionálja a játékost.

A Bors megkereste a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot is, ahol adatvédelmi okokra hivatkozva nem adtak tájékoztatást a folyamatban lévő eljárásról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!